Blog

Træn kreativitet gennem spil

|

Jeg står altid på skuldrene af dygtige folk, der har delt deres viden med mig. Derfor er det vigtigt for mig at dele, alt det jeg kan.

 

Til min bachelor har mig og min læsegruppe arbejdet med at lave en Toolbox til spildesignere. Toolbox’en skal træne kreativitet gennem spil. Processen blev dokumenteret på vores blog.

 

 

 

 

Det var let at skaffe testpersoner, når opgaven var at spillet computerspil. #nemt

 

 

 

 

Toolbox’en består af to kategorier: social og constraints. Med tre tools under hver. Den fulde Toolbox kan blive fundet her.

Design on the side

|

Når kalenderen siger juni, så er det eksamenstid for mig. Store projekter skal afsluttes, og oftest er der store rapporter der skal skrives. Alle erfaringer skal ned på papiret. 

 

Midt i det så er det vigtigt for mig, at designe.. noget, nogen gange bare et eller andet. Jeg er vild efter kreativ udfoldelse, efter hele dags akademisk skriveri. 

 

 

 

 

Eksamner falder overraskende ofte sammen med det gode vejr, og jeg har virkelig nydt den lille baggård, hvor vores lille byhus ligger. Derfor har jeg designet lidt forskelligt grafisk design med udgangspunkt i mit centrum. 

 

 

Udstilling på Dokk1

|

Så blev slutspurten overstået!

 

Jeg har sammen med mine læsegruppe på IT-Produktudvikling udstillet vores prototype "Velkommen hjem" på Dokk1. Jeg har skrevet lidt mere om vores installation tidligere. Den sidste finish blev gjort på Dokk1, hvor alle ledninger blev skjult, og stripset. Adskillige Raspberry Pi logget på nettet, og gemt væk under bordet. Og indstillet de to projektorer til at lyse rigtigt på siderne af domen.

 

 

 

 

 

 

 

På trods af Jonas' frygt, så holdt prototypen til de mange mennesker der var og se den. Det var både folk der var til nogle af de Internet Week Denmark talks der var på Dokk1. Men også en hver prototype-makers frygt: børn. Særligt på et tidspunkt var der seks omtrent 10 årige drenge.  

 

Men installationen spillede bare! De React app jeg havde skrevet fungere upåklageligt, og vores hardware kunne følge med. 

 

 

 

 

 

 

 

Som en del af projektet var brugerevaluering af vores installation. Jeg fik flere gode snakke med folk der havde prøvet installationen. Både om filterbobling konceptet, uddannelsen som IT-Produktudvikler og GDPR. 

 

Jeg er igang med at lave en case beskrivelse af hele projektet. Den kommer forhåbentligt snart på :)