Kom igang med at designe ikon-sæt

27. Jan. 2018 |

Nu er jeg også kommet med ind i 2018; endelig er eksamenerne overstået. Det giver mig mulighed bruge lidt mere tid på kreative projekter. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil producere meget mere i 2018, og i dag blev projektet ikoner. 

 

Jeg surfede ind i en Skillshare klasse af Adam Whitcroft om at lave ikonsæt. Hans simple opskrift, gør det dejligt overskueligt at komme igang med at lave ikonsæt. 

 

Der er fire faser:

1. Lav én liste over de ikoner, du vil lave.

2. Lav første iteration.

3. Lav revision af ikonerne.

4. Præsenter verden for ikonerne.

 

 

 

 

Her kan man se både første og anden iteration af ikonerne. Jeg var vild med Adam's måde at lave rettelser på. Ved at jeg kan se begge designs på én gang, kan jeg hele tiden lave vurderingen af hvad der virker og hvad der skal rettes til. 

 

Her er det endelige resultat: