Udstilling på Dokk1

04. May. 2018 |

Så blev slutspurten overstået!

 

Jeg har sammen med mine læsegruppe på IT-Produktudvikling udstillet vores prototype "Velkommen hjem" på Dokk1. Jeg har skrevet lidt mere om vores installation tidligere. Den sidste finish blev gjort på Dokk1, hvor alle ledninger blev skjult, og stripset. Adskillige Raspberry Pi logget på nettet, og gemt væk under bordet. Og indstillet de to projektorer til at lyse rigtigt på siderne af domen.

 

 

 

 

 

 

 

På trods af Jonas' frygt, så holdt prototypen til de mange mennesker der var og se den. Det var både folk der var til nogle af de Internet Week Denmark talks der var på Dokk1. Men også en hver prototype-makers frygt: børn. Særligt på et tidspunkt var der seks omtrent 10 årige drenge.  

 

Men installationen spillede bare! De React app jeg havde skrevet fungere upåklageligt, og vores hardware kunne følge med. 

 

 

 

 

 

 

 

Som en del af projektet var brugerevaluering af vores installation. Jeg fik flere gode snakke med folk der havde prøvet installationen. Både om filterbobling konceptet, uddannelsen som IT-Produktudvikler og GDPR. 

 

Jeg er igang med at lave en case beskrivelse af hele projektet. Den kommer forhåbentligt snart på :)