TouchWall

Nogle gange er et redesign det der skal til, for at yde et produkt retfærdighed. TouchWall er Cordura's CMS-backoffice der bliver brugt af bibliotekter, museer og institutioner. Jeg stod for redesignet af UI'en, som skulle give redaktørerne en lige så god oplevelse som slutbrugerne.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den tidligere løsning var et 10 år gammel succesfuldt produkt - og netop derfor var der blevet tilføjet en masse nye features undervejs. Så en af mine primære opgaver var at skabe en konsistens i interfacet.

 

Mange forskellige oversigter blev skåret ned til to varianter - en høj version med mulighed for ydereligere informationer, og en small, som giver redaktørene et bedre overblik over mange artikler under.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For at sikre konsistensen i interfacet valgte vi at arbejde med en blå farvepalette. Vi ønskede at TouchWall skulle have en seriøs fremtoning - sådan det naturligt kan indgå i ethvert biblioteks digitale værktøjskasse.

 

En af de detajler som jeg har arbejdet med, var at skabe gode notifikationer der var integereret sømløst i interfacet - sådan de både er informative og effektive. Det blev til en række notifikationsbannere - her både en succes, og en “er du sikker” udgave.

 

 

 

 

 

TouchWall der har forskellige features. For at kommunikere de forskellige muligheder, så har jeg designet en række ikoner specielt til TouchWalls backoffice.

 

 

 

 

 

Tidligere var produktet serversiderenderet - så en af de vigtige ting var at gå til en javascript AngularJS frontend. Alene performance hoppet ved at gå til en one-page application var enormt - og skal give redaktørerne en mere "jeg-sidder-og-kigger-imens-den-gemmer"-fri oplevelse!